Vitaliteit in eigen hand
100% Natuurlijk – 100% Vegan
Omdat je best van het leven mag genieten

Je bent nooit te oud om jong te blijven

Slider
  • 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Vegaqura Producten

De snelste weg naar een betere gezondheid begint met schone darmen. Creëer een nieuwe balans in je lichaam met de unieke enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Na een natuurlijk gistingsproces van wel drie jaar zijn deze ingrediënten hitte- en zuurbestendig geworden waardoor ze zich levend door het maagzuur heen kunnen werken en je lichaam de steun kunnen bieden die het zo hard nodig heeft. Probeer nu zelf de Vegaqura Q-Start darmreiniging van slechts 1 dag en merk wat leven schone darmen nu werkelijk betekent!

Energie

Recht op Vitaliteit en Energie

De levensstijl van de 21ste eeuw ontneemt ons geleidelijk onze vitaliteit, energie en gezondheid. Het valt niet mee om uit deze ongezonde vicieuze cirkel te stappen, en vele goedbedoelde pogingen tot aanpassen of afvallen hebben slechts weinig succes. Meestal door gebrek aan zichtbare (en voelbare) resultaten. Ook het compleet om moeten gooien van de levensstijl wordt niet als plezierig ervaren.

Qaqao heeft het haar missie gemaakt om vitaliteit en energie toegankelijk te maken voor iedere Nederlander. Snel, natuurlijk en zichtbaar. Wij geven jou het gereedschap en de mogelijkheden om jouw gezondheid in eigen hand te kunnen nemen, zodat je je iedere dag weer wat vitaler en energieker kan voelen.

Qaqao gelooft namelijk dat Vitaliteit een Mensenrecht is!

Wat is Ontgifting?

Ontgifting is het verwijderen van giftige (afval)stoffen uit verschillende onderdelen van het menselijk lichaam. Denk bijvoorbeeld aan het bloed, de cellen, de lever, de darmen, de huid of de longen. Hoewel een "Detox" zich richt op het fysieke lichaam, heeft het ook altijd haar uitwerkingen op het emotionele en mentale vlak. Wanneer we ons lichaam ontgiften, zijn we niet langer een slaaf zijn van onze behoeftes, maar krijgen we de mogelijkheid om NEE te zeggen tegen hetgeen ons (geleidelijk) ziek maakt. Detox vormt het einde van de zogeheten Food-Cravings en het eigen baas worden over je voedingspatroon.

antioxidant-berries-beverage-1842615 (1)

Waarom Qaqao?

Qaqao staat voor innovatie op het gebied van gezondheidszorg. Een volledig nieuwe aanpak is nodig om de hedendaagse gezondheidsproblemen binnen onze maatschappij aan te pakken. Het vernietigen van virussen en bacteriën door middel van chemische middelen en antibiotica is niet meer van deze tijd. Qaqao combineert Moderne Westerse wetenschap met Oude Natuurlijke kennis van het lichaam voor het bereiken van een structurele gezondheid, gebaseerd op natuurlijke voeding en de juiste afvoer van gifstoffen.

De weg naar vitaliteit is voor iedereen anders. Er bestaat geen wondermiddel of super-theorie die ons allemaal gezond gaat maken. Maar twee zaken zullen altijd nodig zijn om de doelen te behalen: Het reinigen van het lichaam en het stimuleren van de stofwisseling. En juist op die vlakken voert Qaqao de toon!

waarom
WordPress Video Lightbox Plugin