Waarom Vegaqura?

  • 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Waarom Vegaqura?

In tegenstelling tot andere kuren die op de markt aanwezig zijn en zeven dagen duren, doe je Q-Start in slechts 1 dag. Heel goed in te plannen op een zaterdag.
In tegenstelling tot andere (langdurige) detoxkuren heeft Vegaqura wel een visueel resultaat. Dit is zowel in het toilet, op de weegschaal of via een microscoop met een bloedtest, te bezichtigen.
In tegenstelling tot sommige afslankkuren, zorgt Q-Start ook gelijk voor de enzymen en probiotische bacteriën die zich in de darmflora vestigen.
In tegenstelling tot andere detox en klysma-therapieën, die vrijwel alleen werking op de dikke darm hebben, zal Q-Start ook de dunne darm, de maag en de alvleesklier niet onaangetast laten.
Door het unieke nano-formaat, kunnen de enzymen en bacteriën van Vegaqura makkelijker doordringen tot in de diepe cellen en tissues van het lichaam en zijn organen, waardoor een ‘dieper’ resultaat bereikt wordt
Q-Start bevat de ingrediënten Guar Gom en Glucomannan, die een positief effect hebben op de cholesterolspiegel in het bloed.
Enzymen hebben een prettige smaak
Q-Start kan thuis gebruikt worden; online begeleiding is beschikbaar.

WordPress Video Lightbox Plugin